Repararea defectelor la cutiile de viteze automate

Suportul de curs - rezultat al proiectului

21.09.2014 22:23

Produsul final al acestui proiect îl reprezintă experiența acumulată și competențele dezvoltate de elevii participanți la stagiul de practică, iar un rezultat important este acest ghid structurat în trei capitole.

Primul capitol constituie o scurtă incursiune referitoare la criteriile de evaluare a ofertei educaționale, la riscurile care pot apărea în alegerea profilului, factori care pot influența orientarea profesională a elevilor care termină școala gimanzială.

Al doilea capitol tratează teama proiectului de mobilități Leonardo da Vinci, adică repararea defectelor la cutiile de viteze automate. Sunt prezentate pe scurt diverse informații referitoare la cutiile de viteze automate, motiv pentru care acest ghid poate fi utilizat de elevii care urmează profilul mecanică.

Al treilea capitol prezintă informații despre proiectul de mobilități Leonardo da Vinci ”Repararea defectelor la cutiile de viteze automate”, insistându-se pe stagiul de practică efectuat în Germania. Aceste informații pot fi utile profesorilor care intenționează să se implice în proiecte de mobilități în domeniul formării profesionale (VET) în cadrul noului program susținut de Comisia Europeană, Erasmus+ (2014-2020) care oferă oportunități pentru elevii din licee și școli profesionale de a participa la activități care să contribuie la formarea și dezvoltarea de abilități profesionaleși competențe de comunicare într-olimbă străină.

 

Căutare site

Contact

Liceul ”Ștefan Procopiu” Vaslui Str. Castanilor, nr. 3, Vaslui, cod postal 730 151 0235-318122